HTML

Egy fotós élete luxus óceánjárón

Ezen az oldalon tapasztalatokat és leírásokat találhatsz egy nagyon érdekes foglalkozásról. www.amerikaieskuvofotozas.co.cc http://picasaweb.google.hu/zummy78 Ezen a linken képeket is találsz a leírásokhoz. http://english.amerikaieskuvofotozas.co.cc/index.html

Friss topikok

  • Short: Hello! Olvasom a blogodat mivel egyre erősebben él a dolog bennem, hogy ezt szeretném csinálni én... (2010.04.18. 20:52)
  • Jégkrém: Helló Petikém!!! Kicsit nem volt időm Rád eln!!! Most készülök Anyudékhoz mert mióta megjöttem Cal... (2010.04.06. 22:46)
  • norimoni: hát ha Bp-re nem jönnek, akkor telefonos beszélgetés az ami segítene. Sajna erre a Zágrábos plusz ... (2010.02.05. 14:14)
  • norimoni: Azt nem értem, miért nem éri meg Magyo-ra is jönniük, hiszen rengeteg a jelentkező? Lehet kissé va... (2010.02.04. 14:51)
  • Marfalkov (törölt): @norimoni: Ez nem a Carnival hanem Image Photo Services. Sejtettem, hogy Zágrábba kell menni, kin... (2010.02.02. 17:41)

Linkblog

2010.01.31. 21:53 megasutemeny

Nem kell félni, nem fotós tartja az elbeszélgetést, és hidd el, hogy nem a nyelvtudás alapján fognak dönteni, hanem tényleg a kisugárzásod alapján. Ha azzal nincs gond, jó a beszélőkéd, akkor nyert ügyed van, ha nincs akkor bocs, ha ezt mondom, de nem túl sok esélyed van a túlélésre. Szóval szedd össze minden tudásod, és légy laza, vedd úgy, hogy nincs tétje a dolognak, mert ha túl nagy hangsúlyt fektetsz bele, akkor leblokkolsz, pedig csak 5 perced van, hogy megmutasd a valódi magadat. Nem eszik embert Stefan, sőt nagyon normális ember, 2x is volt szerencsém találkozni vele. Tényleg lazán kell venni, a többiek 5 perceket beszéltek vele, én 20-at, én kezdeményeztem a beszélgetést, és hamar átléptük a korlátokat, amik valójában nem is léteznek. Ő nagyon tapasztalt fejvadász, és igen igazad van, hogy sajnos nem a szakmait nézik. Sok olyannal találkoztam, aki alig tudott beszélni, de nagyon jó fotós volt, na ő nehezen tudta eladni magát, itt az kell, hogy jól érezzék magukat azalatt az 50 s alatt, amíg 5 pózt lősz róluk. Ha ez nincs meg, lehetnek bármilyen képeid, ill nem mennek be az állomásodra, és akkor semmid sincs. Ha jó a beszélőkéd, akkor viszont nem számít a rutin, itt minden más, kitekert kézzel kell fognod a kamerát, így nem tudod használ i a portrémarkolatot, és az exponálás is nehezebb. 45’ os Fill light, és soft boksz van, erős hair light, szóval, ami kicsit is hasonlít a fotó art-hoz, az itt nincs. Ez nagyipari dolog, ezt el kell fogadni, szóval az csak neked jó, ha van már rutinod, de el kell érni azt a szintet, hogy a saját beállításaidat tudd lőni. Az elején sok unalmas dolgot kapsz majd, de idővel egyre izgalmasabbakat, egyre eladhatóbbakat, szóval fel a fejjel, és sok sikert kívánok. Csak be cool!!!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://megasutemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr61718141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norimoni 2010.02.01. 20:36:48

Hali!
Köszi megint a választ! Ezek szerint nyerő voltál mert eleve erősséged volt az angol.
Ma voltam az ügynökségen, és nagyot csalódtam... Ez az első beszélgetés úgymond semmit nem ért, mivel második interview-ról - amire a társaságnak kellene embert küldteni - semmi infót nem tudtak adni, mivel hónapok óta nem küldenek magyaro-ra embert és ha minden igaz, Zágrábig kellene elmenni arra a beszélgetésre. Ezen egy kicsit ledöbbentem. Akkor mi értelme a magyar ügynökség működtetésének?
És miért nincs ez sehol sem jelezve?
Nagyon hálás lennék, ha még leírnád röviden és tömören, hogyan sikerült neked lejátszanod ezt az egészet az utazásig, mert nem hiszem el, hogy ez az egy megoldás van egy 5-10 perces elbeszélgetés lebonyolítására.
Méghogy Zágráb...

Marfalkov (törölt) · http://marfalkov.wordpress.com/ 2010.02.02. 17:41:27

@norimoni:
Ez nem a Carnival hanem Image Photo Services. Sejtettem, hogy Zágrábba kell menni, kint van az image honlapján : image.com/html/emp_hire_sessions.html

Üdv.
süti beállítások módosítása