HTML

Egy fotós élete luxus óceánjárón

Ezen az oldalon tapasztalatokat és leírásokat találhatsz egy nagyon érdekes foglalkozásról. www.amerikaieskuvofotozas.co.cc http://picasaweb.google.hu/zummy78 Ezen a linken képeket is találsz a leírásokhoz. http://english.amerikaieskuvofotozas.co.cc/index.html

Friss topikok

  • Short: Hello! Olvasom a blogodat mivel egyre erősebben él a dolog bennem, hogy ezt szeretném csinálni én... (2010.04.18. 20:52)
  • Jégkrém: Helló Petikém!!! Kicsit nem volt időm Rád eln!!! Most készülök Anyudékhoz mert mióta megjöttem Cal... (2010.04.06. 22:46)
  • norimoni: hát ha Bp-re nem jönnek, akkor telefonos beszélgetés az ami segítene. Sajna erre a Zágrábos plusz ... (2010.02.05. 14:14)
  • norimoni: Azt nem értem, miért nem éri meg Magyo-ra is jönniük, hiszen rengeteg a jelentkező? Lehet kissé va... (2010.02.04. 14:51)
  • Marfalkov (törölt): @norimoni: Ez nem a Carnival hanem Image Photo Services. Sejtettem, hogy Zágrábba kell menni, kin... (2010.02.02. 17:41)

Linkblog

2010.03.23. 18:05 megasutemeny

Csumi!

Kicsit el vagyok veszve, de hát pörögnek az események itt a szigeten, és a hajón. Holnap után megyek elvileg megnézni a NASA központot Cape Canaveralon, ha összejön a megfelelő számú jelentkező. Ami a magyar maffiát illeti, páran fogászati problémára hivatkozva leléptek, páran másik hajóra mentek át, párnak lejárt a szerződése, de a lényeg, hogy a huszon egynéhány fős létszám 4-re korlátozódott, illetve a hónap végén leszünk 4-en. Siralmas a szám, és semmi jóval nem kecsegtet. Ami hír értékű, hogy a photo college ide költözik a Sensation-re a köv hónapban. Minden frissen jelentkező fotósnak javaslom gyakorolni a gettó életet, mert a perui stílus nem mindenki számára emészthető. Nekem is gondjaim vannak a főnökkel, gy ezt és kinyír minket a bónuszért. A fotósoknak annyi, hogy a leggázabb 3-4 napos turnusos hajó, fantasy class, tehát a lekissebb, és Port Canaveral -Freeport-Nassau útvonalon közlekedik, Van vásárlási, internetezési lehetőség a tanuló idő alatt, és ha szerencsések vagytok, akkor Farai barátunkal is találkozhattok.

Itt most Nassauban nagyon megy a bűnözés, úgyhogy étteremből netezik mindenki, pár emberkének elvették a cuccait a helybeli benszülöttek, és a rendőrök tehetettlenek. A víz kezd melegedni, már a nap is éget, de azért itt is furi az idő. Kicsit kimaradt ugyan a fűtési szezon, meg nem választok, de a legutolsó értesüléseim szerint május közepén lépek haza, és várom a modellek jelentkezését, akár a fotós felkészítő tanfolyamot is megbeszélhetjük, mert ide kell készülni sajnos. Nagy meglepetések érhetik itt az embert, sok mindent l kell felejteni, mint emberileg, mint szakmailag. Most, hogy  leírtam, nem is tűnik olyan rossz ötletnek, tehát várom mindenki jelentkezését május végétől, aki ki szeretne jönni. Szakmai átképzés, szaknyelv oktatás, pózoltatás(nagyon fontos), személyiség fejlesztés, és a túlélési trükkök ismertetése. Az árat személyesen egyeztetjük. Ha nekem lett volna ilyenem, nekem és sokaknak is sok pénzt megért volna. Szóval előjegyzést felveszek.

Na lépek, mert Kriszti itt van már a vonalban.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://megasutemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr291863009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barb1 2010.03.24. 10:40:29

Hello Petikém, végre eljutottam idáig és időm engedtével sikerült fantasztikus élményeid 1 részét megismernem. Bár remélem itthon tartózkodásod ideje alatt végre személyesen is találkozhatunk. Addig is vigyázz magadra!pusz: Barb

Jégkrém 2010.04.06. 22:46:58

Helló Petikém!!! Kicsit nem volt időm Rád eln!!! Most készülök Anyudékhoz mert mióta megjöttem Calgaryból márc 4-én még nem sikerült...Te aztán kemény legény vagy,hogy kibírod ezt mind!!! Mi is kemények vagyunk csak itton...Várom,hogy haza gyere és talizunk!!! Ügyesen vágd a centiket,puszi Ildikó-Pécs.
süti beállítások módosítása