HTML

Egy fotós élete luxus óceánjárón

Ezen az oldalon tapasztalatokat és leírásokat találhatsz egy nagyon érdekes foglalkozásról. www.amerikaieskuvofotozas.co.cc http://picasaweb.google.hu/zummy78 Ezen a linken képeket is találsz a leírásokhoz. http://english.amerikaieskuvofotozas.co.cc/index.html

Friss topikok

  • Short: Hello! Olvasom a blogodat mivel egyre erősebben él a dolog bennem, hogy ezt szeretném csinálni én... (2010.04.18. 20:52)
  • Jégkrém: Helló Petikém!!! Kicsit nem volt időm Rád eln!!! Most készülök Anyudékhoz mert mióta megjöttem Cal... (2010.04.06. 22:46)
  • norimoni: hát ha Bp-re nem jönnek, akkor telefonos beszélgetés az ami segítene. Sajna erre a Zágrábos plusz ... (2010.02.05. 14:14)
  • norimoni: Azt nem értem, miért nem éri meg Magyo-ra is jönniük, hiszen rengeteg a jelentkező? Lehet kissé va... (2010.02.04. 14:51)
  • Marfalkov (törölt): @norimoni: Ez nem a Carnival hanem Image Photo Services. Sejtettem, hogy Zágrábba kell menni, kin... (2010.02.02. 17:41)

Linkblog

2009.11.08. 16:40 megasutemeny

Rögtön kapcsolnék is a tegnapi sztorihoz. Tegnap délután egy alfa team kód szólalt meg a hangosban. Bemondták, hogy a személyzeti részen a fő tisztítóban. Ez annyit tesz, hogy a tűzoltó csapatot hívták, mert nem tudták megfékezni a tüzet az ott lévő 4 féle oltóanyaggal, és rázárták a helységre a tűzálló és vízálló ajtót. Így kb 3 óráig tudják megfékezni a tüzet, de ugye minden leég. Azt mondják, hogy ezeknek a hajóknak egyetlen ellensége van: A TŰZ. Egy filmet láttam 4 éve egy ilyen osztályú hajón szintén a mosodában keletkezett tűz, de itt a személyzetin, ami a harmadikon van, nem tudták megfékezni, csak a továbbterjedését akadályozták meg a helység lezárásával. A szerencse az volt, hogy Miamihoz közel történt, 2 órára a parttól, és 6 hajó jött oltani. Ha a nyílt vízen történik, akkor kisebb esély lett volna, hogy nem kell evakuálni a hajót. Így csak füst volt, minden utas és a személyzet kint várt mentőmellényben, hogy ha el kell hagyni a hajót, akkor a forgatókönyv szerint tehesse meg azt. Kisebb balesetek mindig történnek, 4 hete az egyik hajónkat a kikötőben tolatáskor kapta meg egy olyan vihar Mexikóban, hogy egy Royal hajónak sodorta, aki ott parkolt. Egy kisebb horpadás keletkezett a hajó oldalán(Carnivalos), és mindenki erről beszélt. Persze felröppentek egyéb hírek is, de ugye ismerjük a kisegérből sztorit. Én a hajón dolgozó magyar fotóstól-Szilvitől tudom a történetet, így elsőkezes. Lackó koma, ha úgy érzed, hogy tűzoltó pályádat ilyen jellegű tapasztalatokkal szeretnéd bővíteni, itt a lehetőség, meg ugye van asztalos műhely is.

Magamról annyit, hogy kicsit kezd visszajönni a hangom, kíváncsi leszek, hogy a doki mikor rak vissza, mert ugye visszaesőként még többet veszítenek velem. Sajnos az azonosító kártyám ilyenkor bent tartják, így fizetést sem tudok felvenni és kimenni sem tok, bár hang nélkül necces is… Annyi pozitívum van a dologban, hogy legalább kipihentem magam, nem lesz túl sok ilyen alkalom, hogy ennyit aludjak…

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://megasutemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr51509380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jégkrém 2009.11.09. 13:04:31

Szia Peti! Igazán izgalmas az ÉLETED most már annyira nem irigyelek!!! A látványt és a helyek izgik de.... Nagyon sajnálom,hogy beteg lettél és a néma fotóst pihentetik.Most lesz erőd felgyógyulni. Ha szerencsésen hazaérsz még könyv formájában is kiadhatnád a sztorikat. Nem? Most megyek és mindig olvasom a fejleményeidet Pécsen Uránvárosban a szürke kis városban. Kívánom,hogy gyógyulgass és nagyon vigyázz Magadra!!!! puszi és csak ügyesen!!! Ildikó.
süti beállítások módosítása