HTML

Egy fotós élete luxus óceánjárón

Ezen az oldalon tapasztalatokat és leírásokat találhatsz egy nagyon érdekes foglalkozásról. www.amerikaieskuvofotozas.co.cc http://picasaweb.google.hu/zummy78 Ezen a linken képeket is találsz a leírásokhoz. http://english.amerikaieskuvofotozas.co.cc/index.html

Friss topikok

  • Short: Hello! Olvasom a blogodat mivel egyre erősebben él a dolog bennem, hogy ezt szeretném csinálni én... (2010.04.18. 20:52)
  • Jégkrém: Helló Petikém!!! Kicsit nem volt időm Rád eln!!! Most készülök Anyudékhoz mert mióta megjöttem Cal... (2010.04.06. 22:46)
  • norimoni: hát ha Bp-re nem jönnek, akkor telefonos beszélgetés az ami segítene. Sajna erre a Zágrábos plusz ... (2010.02.05. 14:14)
  • norimoni: Azt nem értem, miért nem éri meg Magyo-ra is jönniük, hiszen rengeteg a jelentkező? Lehet kissé va... (2010.02.04. 14:51)
  • Marfalkov (törölt): @norimoni: Ez nem a Carnival hanem Image Photo Services. Sejtettem, hogy Zágrábba kell menni, kin... (2010.02.02. 17:41)

Linkblog

2009.11.17. 20:16 megasutemeny

Tegnap a reggel a 9 órás Freeport-os megérkezésünket követően, 2 órára lezárták a hajót, senkit nem akartak leengedni. Valamelyik philippin srác fertőzés gyanus volt, és karantén alá vették a srácot, elkülönítették egy kabinban. Ami a csúcs volt, hogy maszkban járkáltak, és a személyzet 11 óra után hagyhatta csak el a hajót, a fotósokat sem engedték ki, és egy csomó vendég lelépett.

Ma esőben kellett fotóznunk, várható volt a siker. 60 képet lőttem 4 óra alatt. Szegény Laci és Bálint + 1,5 órát rá kellett húzniuk. Sajnos nem jött össze a bónusz most, de dolgozunk rajta erősen. Válaszolva  a hozzászólásra, nem tudom, hogy mennyire mesterkélt a tudásom, de korábban is emberekkel foglalkoztam, kereskedőknek adtam el, ami a leg nehezebb, mert egy külön álatfaj. Figyelek arra, hogy senkit ne bántsak meg, a megszólítás nagyon fontos, de nem félek mondani egy 50 éves nőnek, hogy legyen sexis, szóval megvan  a megfelelő hang. A képeim számán is látszik, hogy valamit jól csinálok, mégha nem is népszerű a háttér, amiben dolgozom. Ősszefutottam Kálmánnal és Egy magyar csajjal a Facionationról. Sajnos az internetet a starbuks-ban lekódolták, így venni kell valamit, hogy használhassuk. Majd jó magyar szokás szerint keresünk free-t. :) 
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://megasutemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr151532723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása