HTML

Egy fotós élete luxus óceánjárón

Ezen az oldalon tapasztalatokat és leírásokat találhatsz egy nagyon érdekes foglalkozásról. www.amerikaieskuvofotozas.co.cc http://picasaweb.google.hu/zummy78 Ezen a linken képeket is találsz a leírásokhoz. http://english.amerikaieskuvofotozas.co.cc/index.html

Friss topikok

  • Short: Hello! Olvasom a blogodat mivel egyre erősebben él a dolog bennem, hogy ezt szeretném csinálni én... (2010.04.18. 20:52)
  • Jégkrém: Helló Petikém!!! Kicsit nem volt időm Rád eln!!! Most készülök Anyudékhoz mert mióta megjöttem Cal... (2010.04.06. 22:46)
  • norimoni: hát ha Bp-re nem jönnek, akkor telefonos beszélgetés az ami segítene. Sajna erre a Zágrábos plusz ... (2010.02.05. 14:14)
  • norimoni: Azt nem értem, miért nem éri meg Magyo-ra is jönniük, hiszen rengeteg a jelentkező? Lehet kissé va... (2010.02.04. 14:51)
  • Marfalkov (törölt): @norimoni: Ez nem a Carnival hanem Image Photo Services. Sejtettem, hogy Zágrábba kell menni, kin... (2010.02.02. 17:41)

Linkblog

2009.12.08. 20:15 megasutemeny

Eljött annak az ideje, hogy az emberek elkezdjenek haza szivárogni. Sok jó arc hagyta már el a hajót, és jan 7-10 között is sokan fognak elmenni, akik fontosak számomra. Két nagy veszteség, Laci, akiről már több soron írtam, és ha olvassa ezeket a sorokat, és lusta végignézni, akkor is tudhatja, hogy említést tettem már róla. A másik ilyen a managerünk, akinek szintén januárban jár le a szerződése. Nem tudom, hogy kit fogunk kapni, de félek tőle már előre. Nehéz lesz egy új emberrel az ő útját követve újra felvenni az iramot. Jött egy új srác, akinek a második szerződése, Philippin ő is, jó srácnak látszik, jól dolgozik. Most mindenki vásárlási lázban ég, mindenki lencséket vesz, meg Canon 5D Mark II.-t, mert el vannak szállva tőle. Nekem is álmom egy ilyen gép, de majd meglátjuk, hogy jut-e rá, de az biztos, hogy itt minden nagy lépcsővel olcsóbb, mint otthon, csak hát a haza juttatása necces lehet. Erről már írtam a kezdetekben. Itt a kelet európai emberek nagyon megünnepelték a mikulást, vagy csak okot adott az ivásra, mint mindig… De szó sem róla, valaminek kell a haza-otthon szóhoz kötődnie. Mi megtaláltuk a „made in USA” Gyulai kolbászban azt a kis pluszt, ami haza mutat, és a szívünket boldogság tölti el, nem kevésbé a hasunkat. Már 2 nagy darab az adag 6 emberre, videó is van róla, szóval majd egy gyenge pillanatomban megosztom veletek a zabálás dicső pillanatait.

Megismerkedünk egy huszon éve kint élő magyar családdal, nagyon normális emberek voltak, szerencsétleneknek utolsó éjszaka kiöntött a fürdőjük, és hajnal 3 kor kaptak is másik szobát. Az ember helikopter pilóta, és oktató, hatalmas arc, 8 kerből. linkelek egy videót, és eldöntitek, hogy milyen… https://www.youtube.com/user/ChopperGabor

na most ennyi időm van, mert este buli lesz, Kerry Ann búcsú bulija a Bambu-ban Nassauban.( adjuk meg a módját)  

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://megasutemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr271584317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChopperGabor 2009.12.09. 01:51:13

Na szasz Peti itt vok (az arc csákó a nyolcasbóóó) Adhatsz 2 pozitívval többet a meglévő dicséretekhez. Jó kis blogod van megkell hagyni, és tetszik a hozzáállásod a dolgokhoz. Sokra fogod vinni ezzel az (attitude-al) :) igazi akarással. Olyan jó kis dicséretet írtam a vélemény kártyára ha nem csinálnak belőled kapitányt, és Bálintból első tiszted akkor nincs igazság.......Igaz oroszul töltöttem ki az egészet......
süti beállítások módosítása