HTML

Egy fotós élete luxus óceánjárón

Ezen az oldalon tapasztalatokat és leírásokat találhatsz egy nagyon érdekes foglalkozásról. www.amerikaieskuvofotozas.co.cc http://picasaweb.google.hu/zummy78 Ezen a linken képeket is találsz a leírásokhoz. http://english.amerikaieskuvofotozas.co.cc/index.html

Friss topikok

  • Short: Hello! Olvasom a blogodat mivel egyre erősebben él a dolog bennem, hogy ezt szeretném csinálni én... (2010.04.18. 20:52)
  • Jégkrém: Helló Petikém!!! Kicsit nem volt időm Rád eln!!! Most készülök Anyudékhoz mert mióta megjöttem Cal... (2010.04.06. 22:46)
  • norimoni: hát ha Bp-re nem jönnek, akkor telefonos beszélgetés az ami segítene. Sajna erre a Zágrábos plusz ... (2010.02.05. 14:14)
  • norimoni: Azt nem értem, miért nem éri meg Magyo-ra is jönniük, hiszen rengeteg a jelentkező? Lehet kissé va... (2010.02.04. 14:51)
  • Marfalkov (törölt): @norimoni: Ez nem a Carnival hanem Image Photo Services. Sejtettem, hogy Zágrábba kell menni, kin... (2010.02.02. 17:41)

Linkblog

2009.11.19. 15:18 megasutemeny

Eljött a búcsú ideje, azt hiszem, hogy a következő 2 hétben sok búcsú buli lesz, és így a mostanitól is kevesebbet fogok majd aludni, persze ha ez lehetséges egyáltalán. Laci barátunk megy haza 2 krúz múlva, majd Karry Ann, és utána Lourdes és Didier, szóval marad egy maroknyi csapat, és sajnos a Litván srácnak családi problémái adódtak, és ma hazamegy. Elég kevesen maradunk, nem tom, hogy Zubin mester yoda tudását és az erőt kihasználva hogyan fog minket elirányítani, de nagyon sokat kell majd segítenünk neki, hogy minden meglegyen, a megfelelő mennyiségű képet meglőjük, és el is adjuk őket, persze a cél változatlan, és azt -5 emberrel kell teljesíteni. Pff, elég neccesnek látom a dolgot, de ahogy Bálint is írja a www.balinthajondolgozik.blogspot.com on, segítenünk kell Zubin mestert, mert különleges manager, és nagyon meg kell becsülni őt, mert ő is megbecsül minket. Nem mondom azt, hogy elfogult lenne bárkivel, díjazza az ötleteinket, és sok mindenen akar változtatni, hogy pénz csináljon a társaságnak. Egymásra vagyunk utalva, és sajnos 4 ember a legjobbak közül megy el, nem lesz könnyű elérni a célt, de mindent beleadunk. Remélem, hogy a következő tréningről jövő emberekből jókat kapunk, vagy valami tapasztalt fotóst küldenek nekünk másik hajóról, de aki ide kerül, az sokat fog dolgozni, de élvezni fogja, abban biztos vagyok. Szívás a 3-4 napos krúzos hajó, de elég idő van, hogy a vendégek megismerjenek, és hogy ne und meg őket. „ napja kifogtam egy állatot, miután 160 $-t fizetett, nekiállt balhézni, és mondta ugyan, hogy nem velem van gondja, de megjegyezte a nevem, és tőle nem számíthatok pozitív comment kártyára… A managert kellett volna hívnom neki, mondtam, hogy nincs a hajón, de ha visszajön, akkor megkeresi. Akkor a kapitányt akarta, kérdezte, hogy a hajón van-e. Erre határozatlanul tudtam csak válaszolni, mert ugye nincs rajta nyomkövető, és a Bahamákon voltunk, így nem kellett irányítani a hajót, tehát nem voltam biztos benne. De érdekesen állt volna az Olasz bajsza, ha egy tapír fekete bézbólsapkás állat miatt lehívatom, mert neki nem tetszenek az árak. Kerry jött segíteni nekem, de az ő anyanyelvi angolja is kevésnek bizonyult egy ittas, meghatározhatatlan akcentusú ember értésében. Este megint megtalált, hogy kell neki a digitális verzió is, ami 80$ lett volna a 8 képhez, na ettől megint kiakadt, de már tudtam kezelni J. De miért mindig engem találnak ezek meg? Na a túlélésre gyúrok, hogy ne legyek beteg, mert a gyógyszerek, amiket kapok, olyan mellékhatással rendelkeznek, hogy ne ugyan kevesebbet köhögök, de cserébe nem is tudok tőle aludni… na lépek, mert a frissen belépőket kell fotóznom most.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://megasutemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr451536988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása