HTML

Egy fotós élete luxus óceánjárón

Ezen az oldalon tapasztalatokat és leírásokat találhatsz egy nagyon érdekes foglalkozásról. www.amerikaieskuvofotozas.co.cc http://picasaweb.google.hu/zummy78 Ezen a linken képeket is találsz a leírásokhoz. http://english.amerikaieskuvofotozas.co.cc/index.html

Friss topikok

  • Short: Hello! Olvasom a blogodat mivel egyre erősebben él a dolog bennem, hogy ezt szeretném csinálni én... (2010.04.18. 20:52)
  • Jégkrém: Helló Petikém!!! Kicsit nem volt időm Rád eln!!! Most készülök Anyudékhoz mert mióta megjöttem Cal... (2010.04.06. 22:46)
  • norimoni: hát ha Bp-re nem jönnek, akkor telefonos beszélgetés az ami segítene. Sajna erre a Zágrábos plusz ... (2010.02.05. 14:14)
  • norimoni: Azt nem értem, miért nem éri meg Magyo-ra is jönniük, hiszen rengeteg a jelentkező? Lehet kissé va... (2010.02.04. 14:51)
  • Marfalkov (törölt): @norimoni: Ez nem a Carnival hanem Image Photo Services. Sejtettem, hogy Zágrábba kell menni, kin... (2010.02.02. 17:41)

Linkblog

2009.11.21. 23:35 megasutemeny

Nehéz mit írni, pedig a föld gravitációja nem is változott.  Nem engednek minket másik hajóra bemenni, látogatni, a korábban írt eset miatt, ki vagyunk zárva a látogatói listából. Ma találkoztunk a Gloryval, de nem engedtek be senkit. Itt volt a nagy lehetőség, egy nagyobb kategóriás hajót megnézni és találkozni Amandával, de meghiúsult. Mivel ilyen ember hiány van, felvetettem a főnökömnek, hogy tudnánk embereket toborozni a magyar ügynökségünkön keresztül, ha közvetlen a főnök tartaná az interjút akár telefonon, akár személyesen, és sok olyan fotós akadna, aki szívesen jönne ki akár 1 hónapon belül is, akár karácsonyra is. Sajnos ez az a idő, amikor sokan szabadságon vannak, és sajnos most az 5 emberből csak 1 akar visszajönni, de ő is másik hajóra kerül biztosan. Akik olvassák a blogomat, és játszanak a gondolattal, hogy fotósként szerencsét próbáljanak, azoknak üzenem, hogy szorítsanak, hogy elfogadják.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://megasutemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr571542824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GépElek 2009.11.22. 10:45:23

Neked egyébként mennyi idődbe telt, míg a jelentkezésből kiutazás lett? Nagy volt itthon a konkurencia? Csak a Carnivalhoz jelentkeztél, vagy voltál Image Photo Services-es interjún is?
süti beállítások módosítása